X

Toyota Prius отримає спортивну версію GRMN

У сімействі хетчбека Toyota Prius, що є найвідомішим гібридом, вперше з’явиться спортивна версія. Її розробкою займається підрозділ Gazoo Racing.

Новинка з приставкою GRMN у назві здивує зухвалою зовнішністю, переробленим інтер’єром і потужнішою силовою установкою. За даними інсайдерів, 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, доповнений двома електромоторами, буде видати більше 300 к.с. потужності, що майже на 100 сил більше, ніж у стандартному варіанті.

Зовнішньо відрізнити Toyota Prius GRMN можна буде за специфічною накладкою на передньому бампері, новому спойлері на кормі, великим колісним дискам з ексклюзивним дизайном та характерним обвісом. У салоні буде використано матеріали вторинної переробки. Також встановлять нові спортивні сидіння та інше кермо.

Читайте також:
Toyota розпочала продаж нового Prius

До того ж високопродуктивному хетчбеку модернізують підвіску, занизивши дорожній просвіт на 10 мм, і посилять жорсткість кузова. Офіційна презентація Prius GRMN запланована на кінець 2023 року, а у продаж модель надійде на початку 2024-го.