X

Toyota проїхала 1,8 мільйона кілометрів і досі на ходу

Toyota Tacoma вважається одним із найнадійніших автомобілів у світі. Навіть за активної експлуатації ці пікапи не підводять своїх власників. Яскравим прикладом є автомобіль 2008 року випуску, на одометрі якого завмер пробіг в 999 999 миль.

Власник цього пікапа зазначив, що навіть після 14 років використання він знаходиться у відмінному технічному стані. А все тому, що у машині своєчасно проводили техобслуговування та ставили винятково оригінальні запчастини. Майстра власник також не змінював, а обслуговував Tacoma в одному сервісі.

За його словами, фахівці СТО LEKSFIXIT заливали в пікап тільки синтетичну олію Mobil 5W30, хоч це і не потрібно в інструкції з експлуатації. І робили це кожні 8000 миль (13 тисяч кілометрів). Також у пікапі за цей час змінювали ланцюг ГРМ та його направляючі, генератор та зчеплення. А ось двигун досі стоїть рідний. Це 2,7-літровий чотирициліндровий агрегат на 159 к.с., який пов’язаний з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Читайте також:
Що являє собою Lexus LX 470 з пробігом понад 1 млн км

Власник Tacoma зазначив, що насправді пробіг більше, ніж вказано на одометрі. Він становить 1,1 млн миль (1,77 млн ​​км). Для обліку чоловік використовує маршрутний комп’ютер. Але незабаром йому не доведеться це робити, оскільки на пікап встановлять нову панель приладів. Так що чекаємо нових вражаючих показників.