X

Toyota RAV4 покращили прохідність та зробили брутальніше

Японське тюнінг-ательє Kuhl на автосалоні в Токіо показало серйозно допрацьовані кросовери Toyota RAV4. Завдяки боді-киту під назвою VRAVRA Mars вони стали агресивнішими і нагадують військові броньовики.

Автомобіль отримав нову решітку радіатора, масивний чорний бампер із великим повітрозабірником, рельєфний капот та роздуті крила. На даху встановили збільшений спойлер, а на порогах з’явилися темні накладки. Також змінили корпуси дзеркал заднього виду.

Станартні колеса замінили на 17-дюймові Vrarva DW, взуті у вседорожні шини Dunlop Grantrek AT5. До того ж RAV4 збільшили дорожній просвіт і позбавили шильдиків на кузові, щоб утруднити його ідентифікацію. Втім, мова дизайну моделі настільки змінена, що в ній важко дізнатися популярний сімейний автомобіль.

Читайте також:
Toyota Corolla Cross перетворили на міні-RAV4 (фото)

Фото салону тюнер не опублікував. Мабуть через те, що в ньому не відбулося кардинальних змін. Обмежилися лише заміною чохлів на сидіннях та новими килимками. Вартість комплекту доопрацювань, що складається з 12 елементів, становить 16 600 доларів. У цю суму входить установка та фарбування. Тюнер також пропонує придбати не тільки тюнінг-кит, а й автомобіль цілком. Ціна на доопрацьований Toyota RAV4 стартує від 33 тисяч доларів, що досить непогано з огляду на масштаб модифікацій.