X

Toyota запустила унікальну серію популярного купе

Toyota представила лимитированное издание купе 86 — GT Black Limited

У видання Toyota GT86 Black Limited кілька особливостей. Новинка присвячена іншій лімітованій серії — Sprinter Trueno GT-Apex Black Limited 1986 року. Це була прощальна серія знаменитої “Хачіроку”, що вийшла в кількості 400 одиниць. Тираж сучасного купе символічно обмежили 86 одиницями (“hachiroku” означає “вісім шість”).

Читайте також:
Toyota відправляє на пенсію легендарний об'ємний двигун

Як і легендарне купе, Toyota 86 GT Black Limited пофарбована в чорний колір, зокрема задній спойлер і пластикові накладки на днищі. Єдина “світла” пляма в образі “дводверки” – 17-дюймові колісні диски кольору міді з червоними гальмівними супортами Brembo.

Чорна тема продовжується і в інтер’єрі. Салон оздоблено натуральною шкірою, алькантарою і матеріалом Grand Lux, що нагадує замшу. На передній панелі з водійського боку золотом вишита назва серії “Black Limited”.

У рух “чорну” Toyota 86 GT приводить 2.0-літровий опозитник. У половині автомобілів серії він буде пов’язаний з шестиступінчастою “механікою”. У таких купе віддача мотора становитиме 200 к.с. і 205 Нм крутного моменту. Другу половину оснастять шестидіапазонним “автоматом” SPDS, а віддача мотора становитиме 207 к.с. і 212 Нм. Купе з механічною коробкою оцінили в 3 518 600 єн (29 800 євро), з автоматичною — в 3 586 000 єн (30 340 євро).

Читайте також:
Toyota відмовилася від платформи Lexus RX для нового кросовера