X

Три Honda HR-V 2023 шукають нових власників – але є нюанс

Кросовер Honda HR-V 2023 модельного року представили зовсім недавно, а на ринок США новинка вийшла трохи більше місяця тому. Незважаючи на це, кілька екземплярів моделі вже встигли розбити у ДТП.

Три автомобілі з мінімальним пробігом, які були списані страховою, виставили на аукціон Copart. Один з них проїхав лише 198 км, перш ніж потрапити в аварію. Це версія Sport білого кольору. Удар припав на правий бік. У кросовера сильно пошкоджений передній бампер, погнутий капот, відірвано колісну арку і тріснута фара. У салоні спрацювала подушка безпеки.

Другий HR-V – це синього кольору версія EX-L з пробігом 528 км. Як і у попередньої машини, у цього екземпляра пошкоджено одну сторону, але на цей раз водійська. Як видно з фото, заміни вимагають бампер, капот, ліва фара та крило.

Найбільш постраждалою із представлених на Copart є біла Honda HR-V у версії EX-L. Згідно з інформацією, зазначеною в лістингу, автомобіль був залучений у масштабну аварію та перекинувся. У нього пошкоджені практично всі кузовні панелі, розбито вітрове скло, відірвані обидва дзеркала заднього виду та передня підвіска. Крім того, у кросовера не працює панель приладів і мультимедія.

Читайте також:
Найшвидший BMW в історії розбили у ДТП (фото)