X

Цифровий автоспорт: товариські перегони між Україною та Грузією пройдуть в День Незалежності України

На честь 30 річниці Незалежності України дивіться в прямому ефірі на Першому автомобільному телеканалі Міжнародні товариські перегони між Україною та Грузією. Перегони заплановано на 24 серпня та відбуватимуться на трасі Ред Бул Рінг, на автомобілях BMW M2 та на платформі AC.

В команду від кожної країни увійдуть по 10 пілотів. За командою Грузії закріплено бортові номери від 20 до 29, за командою України номери від 30 до 39. Нашим друзям із сонячної Грузії було надано переважне право обирати трасу, автомобіль та платформу для змагань.

Наразі відкрито реєстрацію пілотів. Тренування проходять в режимі 24/7.

Якщо бажаєте приєднатися до команди українських пілотів та незабутньо провести Національне Свято, заходьте в Діскорд-канал КЦА FAU https://discord.gg/wRqwCH9wEx

Трансляція почнеться о 19 годині за Києвом 24 серпня 2021 року.

Подивитись трансляцію можна буде на Першому автомобільному телеканалі та на офіційному ютюб-каналі КЦА FAU https://youtu.be/GLDMJaOCFQM

Нагадуємо, що  для новачків в цифровому автоспорті КЦА підготувало 1-2-3 серії уроків. Переглянути їх можна на ютюб-каналі  КЦА.

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: Discorddau.at.uaфейсбукютуб-канал Digital Autosport of Ukraine. Інстаграм.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральні інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцентр 

Призовий партнер HyperX – один із найкращих у сегменті ігрових девайсів

A-tune – ваш партнер по сімрейсінгу

Інформаційний ресурс – «Drive Contact»

Norel – професійний догляд за обличчям та тілом