X

Цифровий автоспорт: золото та бронза українських пілотів на марафоні «4 години Charlotte Motor Speedway»

Перефразуючи назву книжки Ернеста Хемінгуея «Свято, яке завжди з тобою» впевнено можна сказати, що гоночні марафони завжди з командою Digital Autosport of Ukraine і минулої суботи це було справді автоспортивне свято.

Українські пілоти здобули аж дві нагороди, золото та бронзу, тож вітаємо! Не встигнувши як слід перепочити після гоночного уік-енду в Спа, пілоти Автомобільної Федерації України підкорили нову вершину в марафонах – 4 години на Charlotte Motor Speedway. Але заїзди минулої суботи, 31 липня, трохи відрізнялись від минулих, тому що пілоти стартували як дуетами так і соло.

Натхнення від перегонів в Спа спонукало деяких пілотів, що вперше брали участь у марафоні того тижня, спробувати свої сили в індивідуальних заліках. Справжню сенсацію зробили Андрій Негой та Кирило Негой, здобувши золото перегонів та посівши першу сходинку турнірного протоколу! Щиро вітаємо пілотів та бажаємо закріпити успіх в наступних перегонах!

Наддосвідчений пілот Олексій Селезньов здобув бронзову нагороду, виступивши на автомобілі BMW. Вітаємо Олексія з черговим успіхом! Подивитися трансляцію виступу Олексія на можна тут на офіційному каналі Digital Autosport of Ukraine.

Відзначимо прогрес пілотів Девіда Пастухова та Тімура Ольховіка- кожен з них самотужки проїхали 4 години Charlotte Motor Speedway та успішно подолали всю дистанцію. Вітаємо Девіда та Тімура з дебютом виступів соло в марафонських перегонах!

Окрема подяка Нікіті Негреєву за дизайн автомобіля BMW, що був забрендований в національні кольори та мав логотип до 30-ти річчя Незалежності.
Комісія Цифрового Автоспорту анонсує серію дружніх міжнародних змагань до 30-ти річчя Незалежності України.

Слідкуйте за новинами зі світу цифрового автоспорту на ресурсах КЦА FAU: 

Discord
https://dau.at.ua/

Фейсбук

Ютюб канал Digital Autosport of Ukraine

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Генеральні Інформаційні партнери – Перший Автомобільний та Автоцентр

Призовий партнер HyperX – один із найкращих у сегменті ігрових девайсів

Febi bilstein – автозапчастини для легкових та комерційних автомобілів від Німецького постачальника https://www.febi.com

YUKO – Українська моторна олива номер 1 https://yuko.ua

A-tune – Ваш партнер по сімрейсінгу https://a-tune.com.ua/catalog/simracing/

Інформаційний Партнер: ресурс про кіберспорт gameinside.ua

Інформаційний ресурс – “DriveContact” https://drivecontact.com.ua/