X

Тюнери з Індії перетворюють старі позашляховики Toyota на нові Lexus

Тюнинг-комплект предназначен для Toyota Fortuner первого поколения

Індійське ательє Autorounders поставило на потік перетворення Toyota Fortuner першого покоління, яке випускалося у 2004-2015 роках, на преміальний позашляховик Lexus GX. Тюнер пропонує два варіанти модернізації. Їхні знімки виявили на офіційній сторінці Autorounders у Facebook. Також компанія опубліковала рекламне відео.

Максимального доопрацювання зазнав позашляховика білого кольору. Подібність до базового Toyota Fortuner першого покоління проглядається лише у профіль. Решта змінилося до невпізнанності.

Зокрема, у передній частині кузова з’явилися «лексусівські» веретеноподібні грати радіатора, нові фари, бампер та фальшивий повітрозабірник. Нові світлодіодні ліхтарі, спойлер на даху та ширша хромована смуга. Також у позашляховика нові бічні «спідниці» та комплект хромованих легкосплавних колісних дисків. Кузов індійські майстри покривають новим шаром перлово-білої фарби.

У салоні — кермо від Toyota Fortuner актуального другого покоління та перетягнуті білою шкірою сидіння. У підголівники передніх інтегровано два дисплеї для пасажирів другого ряду. Також пакет доробок передбачає встановлення модернізованої інформаційно-розважальної системи із сенсорним дисплеєм більшої діагоналі, з більш чіткою графікою та найновішим програмним забезпеченням Android. На екран мультимедійки виводиться зображення з 360-градусної камери кругового огляду, яка також входить у пакет доопрацювання.

Також є простіший варіант модернізації. У відео нижче він показаний на прикладі автомобіля чорного кольору. Вартість модернізації Toyota Fortuner не озвучується. Під капотом жодних змін очікувати не варто.

Читайте також:
Британський тюнер доопрацює Land Rover Defender минулого покоління