X

Тюнери перетворили Suzuki Jimny на преміальний позашляховик (відео)

Британське тюнінг-ательє Twisted, яке спеціалізується на доопрацюванні автомобілів марки Land Rover, модернізувало крихітний позашляховик Suzuki Jimny. Акцент було зроблено на розкоші.

Салон позашляховика фахівці ательє оздобили двоколірною перфорованою висококласною шкірою. Стелю обшили алькантарою. В оснащення додали преміальну мультимедійну систему Alpine з Apple CarPlay, навігацією та DAB. Також встановлено нову аудіосистему.

Візуально відрізнити доопрацьований Suzuki Jimny можна по решітці радіатора та корпусам дзеркал заднього виду, які виконані в кольорі кузова, тонованим фарам та 16-дюймовим легкосплавним дискам, взутим у шини BF Goodrich. На даху авто встановлений багажник зі світлодіодною балкою, а у передній бампер інтегрована лебідка. Ще є додатковий захист днища.

Фахівці ательє не залишили поза увагою й силову установку позашляховика. Вони доповнили 1,5-літровий бензиновий двигун турбіною, що дозволило збільшити його віддачу зі 103 к.с. до 165 к.с. Вартість Suzuki Jimny від Twisted стартує від 61 500 доларів. Прийом замовлень вже відкрито.

Читайте також:
Тюнери перетворили Suzuki Jimny на мініатюрну копію Jeep Cherokee