X

Тюнери перетворили Volkswagen Transporter на практичний кемпер (фото)

Німецька компанія Irmscher, що спеціалізується на доопрацюванні автомобілів, презентувала новий проект. Основою для нього став популярний мінівен Volkswagen Transporter T6.1.

Фахівці компанії перетворили мінівен на позашляховий автобудинок. Йому збільшили дорожній просвіт, встановили темне пластикове обваження по периметру кузова та захисну сталеву дугу в передній частині. А також додатковий світлодіодний блок та поріг з нержавіючої сталі. Чорні 18-дюймові колісні диски Cross Star взули у вседорожні шини Pirelli Scorpion.

Кузов мінівена VW пофарбували у камуфляжний відтінок з графікою «Cross Irmscher». Також тюнери прибрали емблему марки з радіаторної решітки. На цьому зміни не закінчились. На даху Transporter встановили висувний блок із тентом, який приховує спальне місце, розраховане на двох людей.

Irmscher ще запропонував багатофункціональну систему «i Box» для салону. Система дозволяє перетворити салон мінівена на комфортний житловий простір всього за 10 хвилин. Крім двоспального ліжка вона включає знімний кухонний модуль з плитою і раковиною, переносний душ і безліч відсіків для зберігання речей.

Силову установку автомобіля фахівці компанії чіпати не стали. Тобто його все також наводить у рух 2,0-літровий дизельний турбодвигун. Комплект для модернізації мінівену в автобудинок вже доступний для покупки. Його вартість складає 4874 євро. Це без урахування розкладного намету на даху.

Читайте також:
Ось таким на вигляд може бути автобудинок із двох Volkswagen Transporter T4 (фото)