X

ABT дісталася до Audi RS7: автомобіль розкрутив до 740 к.с. (фото)

Тюнинг-ателье ABT Sportsline, специализирующееся на доработке автомобилей Audi, прокачало Audi RS 7 Sportback нового поколения

Спорткар Audi RS 7 Sportback дебютував минулого року і вже в заводській комплектації отримав незвичайні здібності. Під капотом у “п’ятидверки” чотирилітрова “турбовісімка”, що генерує 600 к.с. і 800 Нм крутильного моменту. Але майстрам тюнінгу з ABT Sportsline здалося мало. В результаті з’явився проект під назвою Audi RS7-R, про який і піде мова.

Разом з іще однією буквою  “R” у назві спорткар отримав фірмовий пакет підвищення продуктивності, що збільшив віддачу стандартного мотора V8 до 740 к.с. і 920 Нм. Яким чином “прокачування” позначиться на динамічних характеристиках RS 7 Sportback не повідомляється. На сам пакет тюнер надає дворічну гарантію.

Читайте також:
Не хуже RS6: посмотрите на черную Audi RS4 от ABT

Крім “прокачаного” мотора RS7-R дісталися карбоновий спойлер і задній дифузор, кастомні 22-дюймові колісні диски. У підвісці з’явилися фірмові пружини і посилені стабілізатори. Для салону передбачено оздоблення карбоном і шкірою, перешиті крісла з логотипом RS7-R і безліч інших “фішок”.

Власну версію “зарядженої” новинки анонсував гонщик Formula E Даніель Абтов. Вона відрізняється гравіюванням Handcrafted for DA на центральній консолі і декором інтер’єру з помаранчевими акцентами.

Читайте також:
Тюнери побудували позашляховий спорткар у стилі Porsche 911

Загалом у ABT Sportsline планують скласти лише 125 екземплярів RS7-R. Доопрацювання автомобіля обійдеться власнику щонайменше 69.9 тис євро, автомобіль “під ключ” – від 210.3 тисяч євро. З конвеєра Audi RS 7 Sportback коштує в Німеччині 121 тисячу євро.