X

Ательє ABT Sportsline представило своє бачення Volkswagen Passat

Известное тюнинговое ателье ABT Sportsline подготовило широкий ассортимент доработок, чтобы придать VW Passat уникальность и индивидуальность.

Німецьке ательє ABT Sportsline пропонує покупцям широку гаму аксесуарів для тюнінгу та форсування продукції концерну Volkswagen.

Ательє ABT Sportsline Крістіана Абта добре відоме шанувальникам продукції концерну Volkswagen своїми цікавими тюнінговими проектами.

Ще одним прикладом ретельного підходу і першокласної роботи став тюнінг VW Passat, проведений фахівцями компанії. Зокрема, компанія пропонує одразу сім (!) варіантів форсування двигуна.

Так для версії 1.4 TSI, яка в стоку розвиває 150 к.с., потужність збільшили до 180 «конячок», а крутильний момент відповідно зріс із 250 до 290 Нм. Для версії 1.9 TSI потужність підняли з 180 до 210 к.с., а момент досягає 310 Нм проти базових 250 Нм.

Турбований 2-літровий мотор TSI «розігнали» з 280 до 336 к.с. Крім того, ABT пропонує форсування 220-сильної версії (350 Нм) до значних 290 к.с. і 420 Нм відповідно.

Ще однією, найсвіжішою розробкою для моделі Passat стала програма тюнінгу 2-літрового турбодизеля. Для нього пропонується три можливих варіанти : 170 к.с./380 Нм (+20 к.с./40 Нм), 215 к.с./440 Нм (+25 к.с.+40 Нм). Найпотужніший дизельний варіант 2.0 TDI після доведення розвиває 270 к.с. (+30 к.с.), а його крутильний момент зріс з 500 до 540 Нм.

У списку опцій для нового Passat – ось такі оригінальні дзеркала заднього виду.

Крім широкого вибору з форсування моторів компанія ABT Sportsline пропонує стильний аеродинамічний обвіс, що має передній і задній спойлери, бічні спідниці, фірмове облицювання радіатора, нові корпуси дзеркал. Також в асортименті є спортивна вихлопна система.

Квартет хромованих патрубків спортивної вихлопної системи додає машині шарму і елегантності.

Для тих, кому цього недостатньо, компанія готова запропонувати пружини і амортизатори, що дають змогу зменшити дорожній просвіт на 35 мм спереду і на 30 мм – ззаду. А спортивні стабілізатори поперечної стійкості від ABT дадуть змогу зробити Passat ще більш точним в керуванні.

«Вишенькою на торті» стануть ексклюзивні колісні диски діаметром від 18 до 21 дюйма, взуті в першокласну спортивну резину провідних виробників.