X

Ательє Carlex Design представило “готичний” Mercedes-AMG GT R Pro

Тюнінг-ательє Carlex Design, відоме своїми неймовірними проектами на базі пікапів Mercedes, цього разу взялося за доопрацювання перегонового купе Mercedes-AMG GT R Pro. Проект, що отримав назву Tattoo Edition, доволі екстравагантний.

Фахівці польського ательє обтягнули кузов автомобіля в унікальну матову плівку зеленого кольору, яку доповнюють чорні й карбонові елементи, а також кастомні сріблясті колеса Carlex з масивними спицями. Зміни відбулися і в салоні GT R Pro. Зокрема сидіння, дверні карти, приладова панель і центральна консоль оздоблені шкірою темно-зеленого і чорного відтінків з унікальним блиском.

Однак головною “фішкою” пакета є нанесений візерунок у готичному стилі, який містить черепи з крилами, троянди та інші орнаменти. На вигляд ці малюнки одночасно і страхітливі, і заворожуючі. Шанувальники марки розділилися на два табори. Одні в захваті від версії Tattoo Edition, а інші засуджують тюнера.

Ательє Carlex Design не згадало про технічні модифікації. Це означає, що в рух автомобіль, як і раніше, приводить 4,0-літровий турбодвигун V8 потужністю 577 к.с. і 700 Нм крутильного моменту.