X

Ательє Carlex Design перетворило Ford Ranger на “хижака”

Польське тюнінг-ательє Carlex Design допрацювало пікап Ford Ranger. За основу було взято американську модифікацію моделі. Результат вийшов просто приголомшливий. Проявивши максимум креативу, тюнери перетворили банальний пікап на справжнього “хижака”, який цілком міг би стати героєм якого-небудь фільму.

Зовнішність модифікованого Ford Ranger переробили практично повністю. Зокрема, він отримав фірмову решітку радіатора зі знаком тюнінг-компанії, видозмінений бампер зі складними кутами і гострими краями, розширені колісні арки та чорні колісні диски з п’ятиспицевим дизайном і позашляховими шинами BF Goodrich All-Terrain. Кузов моделі пофарбували в чорний колір і доповнили його графікою з логотипом ательє.

Також Ford Ranger оснастили регульованою підвіскою, підніжками труб і фаркопом. Фахівці Ательє переробили і салон пікапа. Сидіння оздобили чорною шкірою і алькантарою зі срібними акцентами й аналогічною прострочкою. У такій самій стилістиці обшито кермо Ford Ranger. Для більшого комфорту тюнери подовжили нижню частину сидінь.