X

Ательє Mansory показало екстравагантний Rolls-Royce Phantom (фото)

Німецьке ательє Mansory знову доопрацювало розкішний Rolls-Royce Phantom. На цей раз тюнери спробували поєднати спортивність із розкішшю. Результат здивував.

Модернізований флагман отримав приставку Pulse Edition у назві. Він заснований на Phantom Series II і відрізняється від стандартного новими фарами, карбоновим капотом, переробленою решіткою радіатора, спойлером і масивним дифузором на кормі, ефектним обвісом з кованими карбоновими вставками та особливими 24-дюймовими колісними легкосплавними дисками.

Також доопрацьованому Rolls-Royce занизили дорожній просвіт. Салон оздобили білою шкірою та алькантарою. Як декор використали карбонові вставки та чорне поліроване дерево. На підлозі авто з’явилися нові килимки з назвою тюнінг-ательє.

Не залишилася поза увагою і силова установка. Фахівці Mansory збільшили віддачу 6,75-літрового V12 із подвійним турбонаддувом до 602 к.с. та 950 Нм. Мотор також отримав кожух із вуглецевого волокна.

Читайте також:
В Mansory побудували ідельний Porsche 911 Turbo S (фото)

Вартість Rolls-Royce Phantom Pulse Edition не розкрито. Очікується, що вона варіюватиметься близько 1 млн доларів. Компанія має намір випустити кілька екземплярів моделі, усі вони будуть виконані з урахуванням вимог клієнтів.