X

Авто зі США з прозорими дисками із епоксидки (відео)

Авто из США могут быть и с прозрачными колесными дисками, которые святятся в темноте

Авто зі США бувають різними, те саме можна сказати і про їхні колісні диски. Власник повнопривідного Oldsmobile Cutlass вирішив змайструвати для свого улюбленця колеса з епоксидної смоли. На відео видно трудомісткий процес виготовлення. Цей матеріал він обрав невипадково. Річ у тім, що після шліфування колісний диск вийшов прозорим, що дало можливість зробити його таким, що світиться зсередини. Для цього із внутрішньої сторони диска встановили різнокольорові світлодіоди. Вийшло чудово.

А як щодо міцності такого дива?. Чи не розвалиться воно на першому ж кілометрі? Заповзятливий фанат із Мічигану вирішив випробувати своє творіння дуже цікавим способом. Диск з епоксидки встановили на машину, яку зафіксували потужним ланцюгом за задній бампер одним кінцем, а іншим до металевої балки гаража.

Читайте також:
Mercedes-Benz 190E здивував прозорими колісними дисками (відео)

Після чого повний газ і почався дрифт на місці, з відповідними клубами диму від паленої гуми. Через кілька хвилин двигун заглушили. Результат здивував – колісний диск з епоксидки залишився неушкодженим, і при цьому продовжував блимати всіма кольорами веселки зсередини. Тепер на черзі виготовлення ще трьох аналогічних дисків, щоб випробувати авто з повним комплектом коліс на епоксидці.