X

Bentley Continental GT Mansory: триповерхова вілла так швидко не поїде

Немецкие тюнеры перешили салон и поколдовали над мотором Bentley Continental GT Cabriolet

Німецька тюнінг-компанія Mansory представила своє бачення кабріолета Bentley Continental GT. Основну увагу тюнер зосередив на естетичному образі люксового автомобіля. Салон кабріолета перешили шкірою і текстилем кольору Green Chrome-Oxite від передньої панелі та рульового колеса до сидінь і підлоги. В екстер’єрі зелений відтінок присутній у вигляді тонких смуг на матово-чорних боковинах кузова і 22-дюймових колісних дисках. У нього ж пофарбовані і гальмівні супорти. Також кабріолету дістався карбоновий кузовний обвіс із заднім крилом.

Це не єдині зміни, яких зазнав кабріолет. Тюнери так само допрацювали силову установку. За основу взяли Bentley Continental GT V8, укомплектований 4.0-літровим двигуном, що видає 550 к.с. і 770 Нм крутильного моменту. За рахунок іншого вихлопу і перепрограмованого блоку керування мотор став потужнішим. Тепер він видає 640 к. с. і 890 Нм. Із таким агрегатом новинка прискорюється до “сотні” за 3.8 секунди. Вартість “переробки” не розголошується.

Зазначимо, що тюнер періодично заморочується різними цікавими проектами, не перестаючи привертати увагу людей навколо. Цей проект один із таких.

Читайте також:
Bentley випустить кабріолет для особливо статусних клієнтів