X

Brabus побудував 900-сильний «Гелік» з кузовом пікап

Всего изготовят десять пикапов Brabus P 900 Rocket Editiom

Тюнінг-ательє Brabus, відоме своїми маніпуляціями над Mercedes-Benz G-Class, представило найдорожчий варіант моделі з кузовом пікап. Нова версія під назвою Brabus P 900 Rocket Edition — це пікап 800 Adventure XLP з нижчим шасі та характеристиками позашляховика 900 Rocket.

Від останнього пікапу дістався агресивний карбоновий обвіс, адаптований під особливості кузова пікапа. Сам же кузов зі сталевою підлогою та вуглепластиковими бортами оригінальний. Позашляховику дісталися вентильований капот із прозорим віконцем, розширювачі колісних арок та дифузора, а також видатний спліттер із червоними ребрами. Доповнюють образ бічні вихлопні труби та 24-дюймові ковані диски Brabus Monobloc Z «Platinum Edition» з вуглепластиковими ковпаками Aero-Discs.

Чотиримісний салон оздоблений тонкою шкірою із простроченням Seashell Diamond та яскраво-червоними акцентами. Інтер’єр декорований вуглецевим волокном та логотипами тюнера з підсвічуванням. Також застосовано атмосферне амбіентне освітлення.

В оснащенні — сидіння з підігрівом та вентиляцією. У спинки передніх інтегровані дисплеї для пасажирів заднього ряду. Також у розпорядженні задніх пасажирів окремий 4,3-дюймовий сенсорний екран, на який винесено керування основними функціями автомобіля.

Пікап P 900 Rocket отримав активну алюмінієву підвіску Brabus RideControl на койловерах, що забезпечує йому кращу керованість. Дорожній просвіт на 45 мм менший, ніж у стандартного Mercedes-AMG G63. Жорсткість амортизаторів регулюється «із салону».

Під капотом у пікапа модернізований 4,5-літровий V8 бітурбований від 900 Rocket, віддача якого збільшилася до 900 к.с. та 1050 Нм крутного моменту. Коробка — 9-ступінчаста автоматична. Привід — постійний повний.

Від 0 до 100 км/год пікап спорядженою масою 2720 кг прискорюється за 3,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена на 280 км/год.

Загалом тюнер виготовить 10 таких автомобілів. Перший екземпляр — Brabus P 900 Rocket Edition «One of Ten» — оцінили у 649 640 євро. Для порівняння, звичайний 900 Rocket з тим же двигуном коштує 479 640 євро, а менш потужний пікап 800 XLP Superblack з портальними осями — 724 640 євро.

Читайте також:
Британський тюнер доопрацює Land Rover Defender минулого покоління