X

Brabus представив найпотужніший Mercedes S-Class в історії (фото)

Німецьке ательє Brabus, що спеціалізується на моторному та кузовному тюнінгу автомобілів, допрацювало Mercedes-AMG S63 E Performance, перетворивши його на справжню ракету.

Проект отримав назву Brabus 930, а разом із ним і покращену силову установку. Фахівці ательє збільшили віддачу гібридного агрегату з 4,0-літровим двигуном до 917 к.с. та 1510 Нм, що на 126 к.с. та 80 Нм більше, ніж у стандартної версії. Таких показників було досягнуто за рахунок встановлення модуля Brabus PowerXtra B40E-930.

Завдяки цьому доробку преміальний седан масою майже 2,6 тонни розганяється з місця до «сотні» за 3,2 секунди, що на 0,1 секунди швидше, ніж стандартний. Максимальна швидкість залишається обмеженою електронікою на позначці 290 км/год.

Не обійшлося без візуальних змін. Седан доповнили елементами із вуглецевого волокна. З цього матеріалу виготовили передній спліттер, нову решітку радіатора з повітрозабірниками RamAir, декоративне оздоблення бампера, бічні спідниці, спойлер та збільшений дифузор. Ще Brabus 930 отримав 22-дюймові ковані колісні диски Brabus Monoblock ZM Platinum Edition і модуль підвіски Brabus SportXtra, який занижує дорожній просвіт на 10 мм в залежності від режиму водіння.

Салон седана оздобили високоякісною перфорованою шкірою з ромбоподібним рядком. Як акценти використовували карбон і безліч вишивок з логотипом тюнера. Ще є логотип Heritage та «77», які відсилають до дати заснування ательє у 1977 році. Вартість Brabus 930 починається від 405 тисяч євро.

Читайте також:
В Україні засвітився 800-сильний Mercedes Brabus за $370 000 (фото)