X

Brabus перетворив Mercedes-AMG G-class в дуже чорний пікап потужністю 790 к. с. (фото)

Пикап на 690 мм длиннее стандартного внедорожника

Німецьке тюнінг-ательє Brabus спеціалізується на доопрацюванні автомобілів концерну Daimler. Найчастіше вони представляють проекти на базі культового позашляховика Mercedes-AMG G63. Цього разу фахівці перетворили його на пікап з півметровим кліренсом.

Модифікація отримала назву Brabus 800 Adventure LP Superblack і, по суті, є спецверсією екстремального пікапа Adventure XLP, представленого тюнерами в 2020 році. Крім вантажної платформи він відрізняється від стандартного G63 другого покоління збільшеною на 690 мм довжиною кузова (без урахування запасного колеса вона становить 5310 мм) і дорожнім просвітом, який дорівнює 490 мм.

Також моделі дісталася особлива підвіска з бортовими редукторами, здвоєні патрубки вихлопної системи з червоними акцентами і гігантські 22-дюймові колеса, взуті у вседорожні шини. Кузов пікапа пофарбований в глибокий чорний колір і має безліч деталей, виготовлених з вуглецевого волокна. Салон оздоблений чорною перфорованою шкірою, а для декору використані деталі з вуглеволокна і темного хрому.

Читайте також:
Почти Гелендваген: недорогой кроссовер Mercedes побывал у Brabus

Під капотом утилітарного AMG G63 встановлено 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 790 к.с. і 1000 Нм крутильного моменту. Цей агрегат дає змогу набирати першу “сотню” за 4,8 секунди і досягає максимальної швидкості, яка обмежена електронікою на позначці 210 км/год. Вартість і тираж пікапа не озвучуються. Ймовірно, ціну розкриють тільки потенційним покупцям.