X

Британці продають ідеальний позашляховик Lamborghini з 90-х майже без пробігу

Отреставрированный внедорожник Lamborghini LM002 планируют продать за 325 тысяч евро

Британська компанія Bell Sport & Classic, що реставрує і продає колекційні автомобілі, виставила на продаж позашляховий Lamborghini LM002 1997 року. Перш ніж потрапити в майстерню, де його повністю розібрали і знову зібрали, автомобіль змінив чотирьох господарів. У сукупності вони наїздили майже 14 тисяч кілометрів.

У процесі реставрації Lamborghini LM002 оновили підвіску, трансмісію, двигун і навісне обладнання. Салон також не залишився без уваги. Його перешили світло-сірою шкірою і поклали на підлогу вовняні килимки. Кузов позашляховика пофарбували в блакитний відтінок Blu Acupulco Metallizato. Також в оснащенні є лебідка. У рух автомобіль приводить 5.2-літровий “атмосферник” V8 від Countach, поєднаний з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Віддача агрегата – 426 к.с. і 500 Нм крутильного моменту.

За чутками, Lamborghini планує розширити лінійку позашляховиків за рахунок духовного спадкоємця LM002. Він буде краще пристосований до позашляхових умов, ніж Urus, а за технічними характеристиками зможе зрівнятися з Jeep Wrangler.

Читайте також:
На продаж виставили рідкісний 30-річний Lamborghini Countach майже без пробігу (фото)