X

Cadillac Escalade розділить двигун із Range Rover

Классический Range Rover оснастили двигателем от Cadillac Escalade и пневмоподвеской.

Американське ательє East Coast Defender (ECD) відоме тим, що дарує нове життя старим Land Rover Defender, час від часу оснащуючи їх двигунами від спорткара Chevrolet Corvette. Останній проект тюнерів – осучаснена версія класичного Range Rover. Основою для проекту під назвою Project Gunn став подовжений Range Rover Classic LWB першого покоління, який випускали в 1970-1996 роках на двох заводах у Великій Британії та Австралії.

Нижню частину кузова позашляховика пофарбували в колір “альпійський білий”, верхню – в глянцево-чорний. Автомобіль оснастили світлодіодними фарами, 18-дюймовими колісними дисками Kahn Defend 1983 з шинами Continental Cross розмірності 255/55, вихлопною системою Borla Performance, а також спеціально розробленою регульованою підвіскою.

Читайте також:
Найкращий китайський клон Range Rover продається по ціні Дастера

У салоні встановили сидіння, оздоблені червоною шкірою з чорною стрічкою і кантом, а також цифрові прилади. Сучасної інформаційно-розважальної системи, як і раніше, немає.

Під капотом стоїть 6.2-літровий L92 V8 від GM, як у Cadillac Escalade і GMC Yukon, потужністю близько 403 к.с. У пару мотору передбачена шестиступінчаста автоматична коробка передач.