X

Chevrolet Camaro прокачали до 1013 сил

В сети опубликовали характеристики «заряженного» кабриолета Chevrolet Camaro. Доработкой автомобиля занимались тюнеры ателье Specialty Vehicle Engineering

Для підвищення продуктивності кабріолета тюнери застосують перевірену схему. Раніше її вже використовували з купе. Доопрацьовано було базовий Camaro SS з 6.2-літровою «вісімкою» потужністю 461 к.с. Її робочий об’єм збільшать до 6.8 л. після перегляду системи охолодження й установлення приводного нагнітача віддача агрегата збільшиться до 1013 к.с. Плюс кабріолету дороблять стандартний 10-ступінчастий «автомат», переналаштують адаптивну підвіску і електроннокерований диференціал. Також кабріолет отримає гальма Brembo з написом Yenko.

Зовні «заряджений» кабріолет Camaro можна буде впізнати за формою капота з чорним “горбом” у центральній частині і унікальними колісними дисками у стилі ретро.

Читайте також:
Porsche 911 проїхав понад мільйон кілометрів і досі на ходу (фото)

Загалом планують випустити 25 модернізованих купе і кабріолетів. “Запальнички” продаватимуть у дилерський мережі Chevrolet у США. Ціни поки що не оголошено.