X

Електричний Ford Mustang Mach-E зробили крутішим за допомогою карбону

Специалисты доработали не только внешность электрокроссовера, а и его салон. При этом силовая установка осталась прежней

Електричний кросовер Ford Mustang Mach-E уже вийшов на ринок. Попит на новинку доволі високий. Разом із покупцями активізувалися і різні тюнінг-ательє, які почали розробляти спеціальні комплекти для поліпшення зовнішності електрокара Форд Мустанг.

Першою тюнінг-кіт презентувала компанія Motion R Design, яка спеціалізується на доопрацюванні фургонів Ford Transit і пікапів Ranger. Розроблений фахівцями комплект стайлінгу надає електрокросоверу агресивного вигляду. Автомобіль оснастили новою решіткою на місці декоративної панелі, спойлером на дверцятах багажника, кастомними колесами і широкофюзеляжним комплектом, який охоплює розширені колісні арки, накладки на пороги, перероблені передній і задній бампери, останній з яких отримав дифузор.

Тюнінг-кіт за бажанням замовника може бути виконано з традиційного вуглецевого волокна або більш сучасного кованого карбону. Модернізація салону Ford Mustang Mach-E на фото не відображена. За словами тюнерів, інтер’єр оздоблено шкірою Nappa, а в оснащення увійде кермове колесо з вуглецевого волокна з пласким дном. Силову установку не чіпали.

Читайте також:
Ford задумав дешевий електрокар — відома ціна та інші деталі

Замовити такий комплект можна вже зараз. Його вартість не розголошується, ймовірно, її озвучуватимуть безпосередньо клієнту. Також невідомо, чи можливо замовити набір зовнішніх модифікацій до будь-якої версії кросовера Форд Мустанг. Електромобіль пропонується в кількох варіантах потужністю 255, 332 і 459 к.с. Запас ходу залежно від силової установки і батареї дорівнює 340-480 км.