X

Спортивний підрозділ Ford будує ретро Mustang для Кена Блока

Отделение Ford Performance представило рендеры нового дрифт-автомобиля для Кена Блока на основе Ford Mustang третьего поколения

Автогонщик Кен Блок скоро може отримати новий дрифт-кар. Річ у тім, що відділення Ford Performance поділилося рендерами для майбутнього автомобіля. Основою для моделі Hoonifox послужив Ford Mustang третього покоління.

Власне, назва вийшла промовистою. По-перше, в ній обігрується прізвисько “Мустангів”, які виробляли в період з 1978-го по 1993-й роки – Fox-body. А по-друге, Hoonifox дуже співзвучний з Hoonicorn RTR. Саме так називається інший спорткар Кена Блока. І в рендерах нового дрифт-кара видно елементи RTR.

Читайте також:
У США зібрали тисячесильний Mustang за мільйон доларів

Сам автомобіль вийшов витриманим у стилістиці понікаров 1980-х. Він такий самий низький, широкий і візуально грубий. Поки що йдеться тільки про рендери, але ймовірність побачити цю модель “в металі” дуже висока. Тоді ж стане відомо і про мотор, який розташується під капотом у авто. Однак, найімовірніше, зйтиметься про вибір між наддувним V6 Ecoboost від Ford GT, п’ятилітровим V8 або взагалі движок із гібридною силовою установкою.