X

Гібридну Toyota RAV4 Prime зробили крутішою (фото)

Комплект доработок для кроссовера Toyota RAV4 Prime с гибридной силовой установкой выпустило японское тюнинг-ателье Modellista

Тюнінг-кіт для гібрида Toyota RAV4 Prime отримав назву Modelista Aero. До нього увійшли передній спліттер, бічні спідниці і задній дифузор. Обравши Cool Shine Kit, можна додати хрому на радіаторну решітку, фари та задні двері.

Крім того, тюнери пропонують комплект 20-дюймових колісних дисків. Якщо зовні змін достатньо, то в салоні вони мінімальні. Внутрішні доопрацювання обмежені світлодіодним освітленням стелі, дверей багажника і ніг. Вартість доопрацювання тюнер не повідомляє.

Версію Prime представили восени минулого року. Гібридний кросовер Тойота РАВ 4 в найпотужнішому виконанні відрізняється від стандартної моделі. Силова установка підзаряджуваного гібрида охоплює 2.5-літровий бензиновий ДВЗ потужністю 178 к. с, електродвигун, акумулятор і перетворювач. Загальна потужність системи — 306 “коней”.

На електротязі кросовер Toyota може подолати трохи менше 100 км. Для розгону до “сотні” йому необхідно 6 секунд. Toyota RAV4 Prime 2020 також може виконувати роль джерела енергії. Наприклад, до нього можна підключати побутові прилади потужністю до 1.5 кВт.

На рідному ринку марки такий кросовер доступний у трьох комплектаціях. При цьому цінник базового варіанту стартує з 43 765 доларів.