X

Грубий зовні і розкішний всередині: тюнери показали доопрацьований Land Rover Defender

Тюнінг-ательє East Coast Defender з Флориди, відоме своїми проектами на базі позашляховиків Land Rover, представило доопрацьований Defender 90. Проект отримав назву Project Family Vacation. За основу тюнери взяли тридверну версію культового британського позашляховика.

Читайте також:
Кажуть захисник став зовсім іншим? Land Rover Defender

Фахівці ательє змінили як зовнішність, так і салон позашляховика. Кузов Defender 90 пофарбували в колір Coniston Green, який надав йому брутальності й ідеально поєднується з чорними матовими колісними дисками з восьмиспицевим дизайном, взутими у всюдихідні шини BFGoodrich. Також модель отримала перероблену решітку радіатора, посилені сталеві бампери, додаткові ліхтарі, лебідку і запасне колесо на капоті. У рух позашляховик приводить 6,2-літровий двигун LS3 від Corvette, з’єднаний з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Салон також зазнав серйозних змін. Він може розмістити тільки чотирьох людей — двох спереду і ще двох на окремих сидіннях ззаду, які можна скласти для збільшення вантажного простору. Для оздоблення було використано шкіру коричневого кольору з білою прострочкою у вигляді ромбів. На приладовій панелі з’явилися дерев’яні вставки й аналоговий годинник. Також тюнери встановили інші датчики та кермо.