X

Hennessey прокачало Ford Mustang до 850 к.с.

Заявки на модернизацию культового спорткара уже принимаются

Американське тюнінг-ательє Hennessey Perfomance доопрацювало Ford Mustang останнього покоління у топовій версії Dark Horse. Проєкт H850 Mustang Dark Horse претендує на звання однієї з найпотужніших модифікацій покоління S650.

Після доопрацювання заводський 5,0-літровий бензиновий двигун V8 Coyote Gen-4 видає 850 к.с. проти 500 к.с. у стандарній версії. Максимальний крутний момент досягає 650 Нм.

Таке суттєве збільшення потужності культовому поні-кару забезпечив високопродуктивний нагнітач та спеціально розроблена система управління двигуном. Також купе замінили систему впуску повітря та встановили модернізовані паливні форсунки й паливний насос.

Працює модернізований двигун із 10-ступінчастою автоматичною або 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Привід — задній.

З місця до 96 км/год H850 Mustang Dark Horse прискорюється за 3,2 секунди. Відрізок завдовжки 402 метри модернізоване купе долає за 10,9 секунди на швидкості 214 км/год. Стандартний Dark Horse з автоматичною коробкою передач для розгону до 96 км/год потребує 3,7 секунд. А відстань 402 метри долає за 12,0 секунд на швидкості 190 км/год.

Також пакет доробок включає шильдики Hennessey та H850, вишивку логотипу тюнера на підголівниках сидінь та табличку із серійним номером двигуна. За доплату кузов купе прикрасять фірмовою графікою Hennessey Heritage Graphics та встановлять колісні диски антрацитового кольору.

Читайте також:
На дорогу повернули 101-річний Ford Model T

Заявки вже приймаються. Вартість доопрацювання не уточнюється. Гарантія від ательє — 3 роки або 58 тис. км.