X

З Ford F-150 зробили хетчбек у стилі винищувача Стелс

Уникальный автомобиль продали на аукционе за 55 000 долларов

Американська компанія Barrett Jackson, що займається аукціонами колекційних автомобілів, продала гігантський хетчбек із дизайном стелс-винищувача — USSV Hamba. Він побудований фахівцями компанії US Specialty Vehicles на основі пікапа Ford F-150 2019 року зі стандартним V8, автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Від легендарного винищувача йому дісталися незграбні форми кузова, пофарбованого в матово-чорний відтінок.

Оформленням задньої частини USSV Hamba нагадується пікап Tesla. Тоді як в анфас він трохи схожий на Гелендваген. Доповнюють агресивний образ ефектні 35-дюймові шини Maxxis RAZR M.

Незважаючи на значні розміри у незвичайного хетчбека-позашляховика всього двоє дверей. У салоні встановлені шикарні крісла, обтягнуті шкірою кольору Cherry Red та великий центральний дисплей. В іншому інтер’єр пікапа повторює серійний Ford F-150.

Створювався USSV Hamba для перегонів, але практично не використовувався. Пробіг автомобіля трохи більше тисячі кілометрів. Переробка пікапа на гоночний хетчбек обійшлася ательє в шестизначну суму. Новому власнику він дістався за 55 000 доларів.

Читайте також:
На продаж виставили Volkswagen Caravelle 1985 року за 365 000 євро