X

Із пошарпаного авто киянин зробив muscle car

Этот повидавший свое «Москвич» модели 2140 превратили в такой себе muscle car, для чего владельцу пришлось изрядно пофантазировать

Нещодавно помічений в Києві “Москвич” АЗЛК-2140 одразу вирізняється своїм нестандартним виглядом. Такий тюнінг а-ля muscle car на столичних дорогах сьогодні зустрінеш нечасто.

Почнемо з аеродинамічних пластмасових бамперів, взятих від якоїсь іномарки. Їх доволі ретельно підігнали і пофарбували в отруйно-зелений колір кузова. Вийшло щось на кшталт подальшого розвитку моделі 2140 SL, яка зокрема вирізнялася пластмасовими бамперами замість хромованих металевих. До речі, капот, дах і кришка багажника у цього апарата – матово-чорні, що непогано так контрастує із загальним забарвленням.

Однак “дуті” бампери цього “Москвича” — це ще далеко не всі прибамбаси. Власник розписав свого “коня” в дусі найкращих традицій стрітрейсерів-самоучок. Тільки-но погляньте на логотип NOS (Nitrous Oxide System), що натякає на систему уприскування закису азоту. А як вам напис “АКМ” із зображенням автомата Калашникова чи інші шедеври: Racing Club, Kikboksing, Privat, Pit Bull, Non Stop, Need for speed і, звісно ж, Street Racing.

Що й казати, вийшло вельми оригінально. Залишилося подивитися тільки як цей “москвичівський” muscle car їде… утім, у цьому разі важливі навіть не швидкісні характеристики авто, а візуальний ефект від його зовнішності.

Читайте також:
Турбо Купе – украинский суперкар с сюрпризом внутри (видео)