X

Кабріолет Toyota Camry схрестили з пікапом і продають за $4700

У США на продаж виставили доволі нестандартну версію кабріолету Toyota Camry Solara Convertible. Вона побувала у тюнерів і стала більш практичною.

Його передня частина виглядає як типовий кабріолет Solara другого покоління, а ось корма перегукується з Tacoma. Справа в тому, що власнику не вистачало багажного відсіку, тому він додав прибудову, яка й зробила автомобіль схожим на пікап.

Повідомляється, що задня частина, включаючи крила, ліхтарі, двері та бампер, була взята від Ford Explorer Sport Trac першого покоління. Всі елементи фахівці вміло інтегрували до кузова Solara. Щоб зберегти функціональний відкидний верх, вантажну платформу значно обрізали.

Читайте також:
Український тюнінг Porsche Cayenne здивував американців

Під капотом модернізованого кабріолету знаходиться оригінальний 3,3-літровий V6 потужністю 225 к.с. і 325 Нм крутного моменту, який пов’язаний з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. В описі на Facebook Marketplace власник зазначив, що автомобіль знаходиться у гарному стані і не потребує ремонту. Його пробіг становить 153 000 милі (246 229 км). Оцінили оригінальний Toyota Camry Solara у 4700 доларів.