X

Який вигляд має Toyota Land Cruiser за 400 000 доларів

Toyota Land Cruiser 79 с невероятным тюнингом для экстремального бездорожья

Новенький Toyota Land Cruiser (тобто, двохсотий) в топовій комплектації оцінюється ні багато ні мало під 90 000 доларів. Але чи можете ви собі уявити, що є старий “Крузак”, який коштує… майже в 4,5 (!) разу дорожче? Не вірите? А він таки є!

Йдеться про Toyota Land Cruiser 79 в тюнінгу він австралійської компанії All 4 Adventure. За заявою тюнерів, це найдорожчий Ленд Крузер у світі – грунтовно перероблений автомобіль обійшовся загалом у 400 000 доларів.

Машина, що дістала назву Land Cruiser 79 Back in Black, була побудована для подолання важкого і тривалого бездоріжжя. Щоб в неї вмістилося все необхідне спорядження і харч, кузов довелося подовжити. У підсумку, в задній частині з’явився багажник, в який помістили намет і різний інвентар на кшталт потужних ліхтариків.

Ходова Toyota Land Cruiser 79 Back in Black теж не така, як у стоковому позашляховику. Її повністю переробили, встановивши амортизатори EFS і посилені пружини. За рух машини відповідає турбодизель, що видає 300 к.с. потужності і 950 Нм крутильного моменту.

Читайте також:
Toyota Land Cruiser 300 — відмова від V8 і полегшений кузов

Також тюнінг Ленд Крузера охоплює встановлення світлодіодних фар, датчиків світла і дощу, підніжок з електроприводом, лебідки. Є і захист днища від можливих пошкоджень.

Існує такий позашляховик в єдиному екземплярі, але якщо хтось побажає аналогічний автомобіль, хлопці з All 4 Adventure готові взятися за роботу.

Читайте також:
Toyota Land Cruiser 100 перетворили на авто сорому і ганьби