X

Lamborghini показала спеціальний Huracan (фото)

Создание яркого образа гиперкара заняло 435 часов

Виставка Art Basel Miami Beach 2023, що відкрилася сьогодні, стала місцем прем’єри суперкару Lamborghini Revuelto Opera Unica, створеного на честь 60-річчя компанії. Цей проєкт став своєрідним продовженням Lamborghini Huracan Sterrato, який дебютував у серпні. Він називався Opera Unica. Як було заявлено, на фарбування його кузова пішло 370 годин.

Створення аналогічної лівреї для старшого брата Huracan зайняло 435 годин або 18 днів. Ще 220 годин майстри працювали над інтер’єром.

Кузов Revuelto Opera Unica пофарбований у поєднання фіолетового та чорного кольорів, зокрема, Viola Acutus та Nero Ade, що проглядають крізь смуги червоного, синього та інших відтінків. Ті ж кольори використані в оздобленому шкірою салоні «дводверки». На стелі, дверних картах та підголівниках сидінь вишиті логотипи, присвячені 60-річчю бренду.

Якщо комусь із відвідувачів виставки незвичайного вигляду Lamborghini Revuelto Opera Unica здасться мало, за спиною у водія захований 6,5-літровий V12. Працюючи у зв’язці з трьома електродвигунами, він видає 1001 к.с. Як стверджує Lamborghini, це дозволяє гіперкару пришвидшитися від 0 до 96 км/год приблизно за 2,6 секунди. Максимальна швидкість при цьому досягає 349 км/год.

Після закриття виставки в Майамі-Біч унікальний Lamborghini Huracan вирушить до власника, який заплатив за нього понад 1 мільйон доларів.

Читайте також:
Розбитий Lamborghini Countach з фільму «Вовк з Уолл-стріт» продають за 2 мільйони доларів