X

Lexus RX отримав агресивний обвіс від TRD (фото)

Сімейство преміального кросовера Lexus RX поповнилося новою спортивною версією, яку розробив підрозділ Toyota Racing Development (TRD).

Фахівці взяли за основу модель у комплектації F Sport Performance та створили для неї тюнінг-кіт. Він включає аеродинамічний обвіс, візуально занижуючий кросовер, стримане заднє антикрило, особливі кришки дзеркал заднього виду, великий дифузор і нові патрубки вихлопної системи. Для моделі запропонували два різні дизайни кованих легкосплавних колісних дисків розміром 20 та 21 дюйм, які взуті у шини Michelin Pilot Sport 4 SUV.

Обважування може бути виконане як у кольорі кузова, так і в чорному матовому відтінку або білій бронзі. До того ж тюнери посилили жорсткість кросовера, встановивши під капотом і в багажнику спеціальні розпірки. Ще були встановлені спортивні амортизатори. Таким чином фахівці компанії досягли підвищення рівня комфорту при їзді та стабільності рульового управління.

TRD не доопрацьовував силову установку Lexus RX. Адже двигун цього кросовера і так видає 367 к.с. потужності та 550 Нм крутильного моменту. Повідомляється, що обважування F Sport Parts вже продається в Японії, де його ціна становить 792 000 ієн (5572 доларів). Відомо, що кожну деталь можна придбати окремо.

Читайте також:
Власник переоцінив свій Lexus LX: машину діставали з океану