X

Маленький Jimny став конкурентом Гелендвагену

Арабские тюнеры превратили маленький японский внедорожник Suzuki Jimny в Mercedes-AMG G63

Приблизно рік тому японське ательє Wald International перетворило маленький позашляховик Suzuki Jimny в Гелендваген. Зараз у Мережі з’явилися фото репліки Mercedes-AMG G63 4×42, створеної майстрами близькосхідної майстерні Fast Car Center на замовлення члена правлячої династії емірів Дубая, шейха Саїд ібн Мактума на основі того ж Jimny.

Читайте також:
Suzuki зробить із Jimny вантажівку

У процесі перетворення в повноцінний Mercedes-Benz G63 AMG позашляховик Suzuki отримав зменшені до його розмірів радіаторну решітку, бампери і світлотехніку від G-Class нового покоління, а також «мерседесівський» кузовний обвіс. Також маленькому «японцеві» дісталася низка опцій, характерних для G500 4×42, включаючи передню захист кузова, сонцезахисний козирок на дах з інтегрованими додатковими світловими панелями і накладки на колісні арки.

Судячи з фото серед піщаних дюн, репліка має доволі непогану прохідність і не в останню чергу завдяки новій позашляхової підвісці. Складно сказати, навіщо члену королівської сім’ї знадобився доопрацьований малюк Jimny, але в новому образі він здається не таким уже й маленьким і, в усякому разі, здатним впоратися з будь-якими труднощами на дорозі.