X

Mansory показало 900-сильний Гелендваген у пустельному стилі (фото)

Фахівці німецького тюнінг-ательє Mansory презентували новий проект на базі Mercedes-Benz G-Glass. Цього разу культовий позашляховик підготували до заїздів пустельною місцевістю.

Доробці піддали не стандартну версію автомобіля, а високопродуктивний Mercedes-AMG G 63. Його пофарбували в пісочний колір, який використовують для американських військових машин, включаючи Humvee. Також позашляховик отримав виконані з карбону капот із величезним ковшем, кожух на запасне колесо, передній та задній бампери, накладки на повітрозабірники та задній спойлер.

Ще можна відзначити нову решітку радіатора, оновлені світлодіодні денні ходові вогні, балку з додатковими ліхтарями на даху та масивні пороги. Завершують образ ковані колеса Mansory FS.15 розміром 24х10 спереду і 24х12,5 ззаду з аеродинамічними дисками.

Читайте також:
Подивіться на унікальний Ferrari 488 Spider від Mansory

Салон автомобіля також не залишили поза увагою. Його обробку виконали висококласною шкірою світло-коричневого кольору. Кнопку запуску двигуна перенесли на стелю. У рух Mercedes-AMG G63 Mansory P900 наводить 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 900 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,3 секунди. Максимальна швидкість – 250 км/год. Такий Гелендваген існує в єдиному екземплярі. Він був створений на замовлення клієнта.