X

Mazda RX-7 з кастомним обвісом стала справжнім «демоном швидкості» (фото)

В американському Техасі власник Mazda RX-7 другого покоління кардинально переробив її, щоб зробити максимально швидкою. Для досягнення цієї мети він відмовився від «японської душі» моделі, а саме її роторного двигуна.

Усі візуальні зміни спрямовані на покращення аеродинаміки та досягнення максимальної швидкості. Так, спорткар Mazda RX-7 отримав розширені крила з ковпаками на коліс, бампер від Lambo Murcielago та довгий спойлер. Ще встановлений вентильований капот, спеціальні фари, нові дзеркала заднього виду та розширені бічні спідниці.

Оригінальний 1,3-літровий двороторний двигун 13B замінили на більший 5,7-літровий двигун LS1 V8 від Chevrolet Camaro 2001 року. Потужність агрегату – 405 к.с. Він працює у парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач Borg-Warner T56, що передає потужність на задню вісь.

Читайте також:
Mazda CX-5 нового покоління буде гібридом

Власник сильно модифікованої RX-7 не розкрив показники швидкості. Він лише заявив, що йому ще належить її перевірити. При цьому він уже назвав свій спорткар «демоном швидкості» і заявив, що він легко перевершить будь-який стандартний RX-7.