X

Менше трьох секунд: новий Porsche 911 порадує божевільним розгоном

Для того, чтобы повысить мощность современного Porsche даже не надо его мотор - достаточно покопаться в его программном обеспечении

Тюнери з німецького ательє Techart “прокачали” стандартний мотор Porsche 992. Причому вони домоглися підвищення потужності на 79 кінських сил виключно за допомогою роботи з програмним забезпеченням авто.

Завдяки пакету Techart Powerkit ECU потужність Porsche 992 може збільшити аж до 79 кінських сил. Додаткові “коні” з’являться в режимах Sport або Sport+. У режимі Wet потужність залишається незмінною. Все це дає змогу підвищити максимальну швидкість і прискорення до сотні, не влазячи по суті під капот.

Читайте також:
Нові Porsche 911 Carrera будуть на 7-ступінчастій механіці

Так, стандартний двигун PDK C4S видає потужність у 444 кінські сили, які дають змогу розганятися до сотні за 3,4 секунди і досягати максимальної швидкості в 305 кілометрів на годину. Модифікований движок здатний видати 523 кінські сили, що дасть можливість наблизитися до 3 секунд під час розгону до сотні. А максимальна швидкість зросте до 314 кілометрів на годину.

Читайте також:
Рідкісний Porsche 911 піде з молотка

Окремо також можна встановити оновлення вихлопу. Йдеться про титанові труби, які будуть легшими за аналогічні з нержавіючої сталі на 40%. Також це оновлення має додати “емоційності”. Щоправда, поки що вартості жодної з модифікацій не оголошено. Але для того, щоб у такому підвищенні потужності взагалі був сенс, Techart Powerkit ECU має коштувати менше 1 500 доларів. Саме стільки коштує пакет Litchfield, який збільшує потужність Porsche до 572 кінських сил.