X

Всюдихід з мікролітражки здивував своїми можливостями (відео)

Малолитражку ВАЗ-1111 «Ока» народные умельцы решили превратить в настоящий вездеход для труднопроходимой местности. Что из этого вышло, смотрите сами

Ось як створюються народні всюдиходи. Береться кузовів ВАЗ-1111 «Ока», розрізається, видаляється все зайве. Головне – додається багато нового, а саме: шарнірно-зчленована рама, саморобні самоблокувальні мости.

Двигун залишився рідним. А от роздавальну коробку, кардани і радіатор запозичили у «Ниви». Рульове керування від «Газона». І головне – все це встановили на величезні шини наднизького тиску.

Не менш цікавий вигляд має і інтер’єр. Так, якщо приладова панель тут від ВАЗ-1111, то кермове колесо – від Volvo. Крихітна кабіна розрахована тільки на двох. Щоправда, за нею є невеликий тентований вантажний відсік.

Читайте також:
«Оку» поставили на лыжи!

Найцікавіше, що цей чудо-всюдихід прекрасно їздить пересіченою місцевістю. Мала власна вага, хороша геометрія прохідності і спеціальне «взуття» роблять свою справу.
Свій всюдихід тюменські майстри назвали «Аю». Ба більше, як передає ТопЖир, машину виставили ​​на продаж за 3000 доларів.