X

На продаж виставлений кастомний шестиколісний Hummer

Новый владелец у этого монстра может появиться уже 20 января

З 20 по 28 січня аукціонний будинок Barrett Jackson продасть кастомний шестиколісний позашляховик, побудований Danton Art Kustoms спільно з Frenchy Export LLC. Технічно це General Military Humvee 2009 року випуску, але з виготовленим на індивідуальне замовлення кузовом.

Він відрізняється рубаним дахом та укороченими задніми дверима. На кормі — величезний спойлер, який являється модифікованим за індивідуальним замовленням крилом справжнього літака. Саме він надає автомобілю апокаліптичного вигляду.

Кузов унікального Hummer забарвлений у матовий відтінок Military Green з індивідуальною графікою. Кастомні колісні диски взуті у позашляхові шини розмірністю 245/40-20 спереду та 305/35-24 ззаду.

Під капотом у шестиколісного всюдихода наддувний 6,2-літровий Hellcat HEMI V8 потужністю 717 к.с. Вся потужність агрегату відправляється на задню вісь через автоматичну коробку передач 4L80E.

Автомобіль оснащений гідропідсилювачем керма, дисковими гальмами на всіх колесах та сучасною панеллю приладів із РК-дисплеєм. Також в арсеналі шестиколісного мостра запуск двигуна та активація фар, «поворотників» й звукового сигналу зі смартфона.

Вартість «всюдихода» Humvee 6×2, навіть попередня, не називається.

Читайте також:
Ультрарідкісний Acura TLX після ДТП продадуть з аукціону (фото)