X

На продаж виставлено унікальний Mercedes-Benz 300E у стилістиці «Шаленого Макса»

До окончания торгов остался один день

На майданчику Cars&Bids виставили на продаж єдиний у своєму роді Mercedes-Benz 300E 1990 року. Ексцентричний седан у стилістиці культової франшизи «Шалений Макс» побудований на шасі ML430 (покоління W163). Також від W163 апокаліптичному всюдиходу дістався 4,3-літровий двигун V8 потужністю 268 к.с. та максимальним крутним моментом. Працює двигун у зв’язці з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач, 2-ступінчастою роздавальною коробкою та системою повного приводу Mercedes-Benz 4Matic.

На даху унікального седана встановлено копію кулемета MG42, виготовлену з кермової колонки Mercedes-Benz ML. Також йому дісталися додаткові ліхтарі, паливні форсунки у вигляді куль, нестандартні тумбелри запалювання, ланцюг приводу ГРМ та повнофункціональний паровий свисток.

Крім того, до списку доробок увійшли встановлене на капоті заднє антикрило від Mercedes-Benz 190E та ящик для патронів на передньому крилі з пасажирського боку, що виконує функції тримача акумулятора. Також в описі згадуються електричні склопідйомники. Доповнюють картинку 17,0-дюймові колісні диски, запозичені у того ж ML430.

Інтер’єр оздоблений сірою шкірою та декорований натуральним деревом. Салон укомплектований кондиціонером та передніми сидіннями з електрорегулюваннями. Оскільки панель приладів не оригінальна, показники одометра — 435 649 км — вказані з позначкою «Справжній пробіг невідомий» (TMU). Якщо придивитися, можна помінити нерівні зазори на панелі приладів, розрив на зовнішній опорі водійського сидіння, тріщини на дерев’яних елементах оздоблення та плями на оббивці й килимках.

За добу до закінчення торгів поточна ставка лоту становила $4 300. Потенційному власнику варто враховувати, що у деяких штатах цей апокаліптичний Mercedes-Benz 300E не допустять до доріг загального користування.

Читайте також:
На продаж виставили 650-сильний гусеничний пікап Кена Блока