X

На українських дорогах помічено рідкісний Hyundai Getz Cross

Автомобілі Hyundai Getz Сross, на відміну від звичайних побратимів Getz, зустрічаються на вітчизняних дорогах вкрай рідко. Один із них днями кореспондентові «Автоцентру» вдалося сфотографувати у Києві. Ці машини виготовлялися в обмеженій кількості з 2006 по 2008 рік. Справа в тому, що «позашляхова» версія була розроблена не самим виробником, а німецькою тюнінговою компанією MS Design.

Зовні її легко відрізнити по «м’язистим» переднім і заднім бамперам з нижнім захистом, пластмасовим захисним накладкам на крилах і бортах, радіаторній решітці в «сіточку», а також алюмінієвим багажним рейлінгам на даху. І, звичайно, ефектним написам “СROSS” на задніх стійках і кришці багажника.

Автомобіль також отримав посилену підвіску та колеса 16-го розміру. У результаті дорожній просвіт було збільшено зі 135 до 155 мм. Під капотом представленого екземпляра встановлено 1,5-літровий турбодизель CRDi, що пропонувався у двох варіантах потужності – 87 та 110 к. с.

Hyundai Getz Cross офіційно в Україні не поставлявся, а показана на фото машина свого часу була реалізована чеським дилером, про що свідчить напис на задньому склі – Zaruka 4 roku bez obmedzeni kilometru (чех. «гарантія 4 роки без обмеження пробігу»).