X

Незвичайний Volkswagen Golf для волонтерів (фото)

На улицах Киева замечен Volkswagen Golf третьего поколения, привлекающий внимание не только зеленым номерным знаком волонтеров, но и довольно редким исполнением

Цей Volkswagen Golf третього покоління нещодавно з’явився на столичних дорогах. Машина одразу привертає увагу незвичайними номерними знаками миротворчих підрозділів. Проте ця особливість автомобіля розкривається, якщо підійти до нього ближче. На задній стійці і кормі помічаєш написи Bon Jovi. Виявляється, перед нами цікаве виконання на честь популярної американської рок-групи Bon Jovi.

Читайте також:
В Украине засняли редкий Volkswagen Golf на еврономерах

Зовні Volkswagen Golf у версії Бон Джові, крім відповідних написів, можна відрізнити за чорнильним забарвленням кузова, білими поворотниками спереду і тонованими світлоблоками ззаду. А всередині машина привертає увагу білими циферблатами приладів з червоними стрілками і передніми кріслами з розвиненою бічною підтримкою. Поліпшену комплектація доповнюють легкосплавні диски, кондиціонер і електропакет.

Читайте також:
Что собой представляет самый эксклюзивный Volkswagen Golf

Зазначимо, що в середині 90-х Volswagen виступив спонсором трьох європейських турів Bon Jovi, Pink Floyd і The Rolling Stones, випустивши відповідні виконання машин Volkswagen Golf. І одна з них сьогодні вірою і правдою служить нашим волонтерам. Ех, організувати б поїздку хлопцям на концерт Бон Джові, до речі найближчий з них відбудеться вже завтра, 12 липня на стадіоні у Варшаві.