X

Новий Mitsubishi L200 підготували до серйозного бездоріжжя (фото)

Австралійське тюнінг-ательє Ironman 4×4 доопрацювало новий пікап Mitsubishi L200, який пропонується на деяких ринках під назвою Triton. Тепер він з легкістю зможе долати навіть найскладніше бездоріжжя.

Для моделі запропонували відразу три варіанти доробок – Deluxe, Raid та Commercial. Їхні відмінності зводяться до оформлення передньої частини. Версії Deluxe та Commercial отримали передній бампер зі сталевими дугами, додатковими світлодіодами, лебідкою та гаками. Їм розширили колісні арки та посилили підвіску. А щодо версії Raid, то їй додали повітрозабірники в передній частині, при цьому захист фар і капота не встановлювали.

На кормі пікапа застосували аналогічні доопрацювання. Сталевий бампер доповнили гаками та захистом. В іншому змін немає. Також тюнери не стали чіпати силову установку Mitsubishi Triton/L200. Він як і раніше поставлятиметься з 2,4-літровим дизельним турбодвигуном на 204 к.с., який працює у парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Читайте також:
Так виглядав міні-позашляховик Mitsubishi для європейського ринку (фото)

Вартість пакету аксесуарів від Ironman 4×4 для доопрацювання Mitsubishi Triton/L200 варіюється від 1500 до 3000 доларів. Додатково доведеться заплатити 1500-2000 доларів за модернізацію підвіски. Першу партію аксесуарів обіцяють випустити на початку липня 2024 року.