X

Новий Suzuki Jimny перетворили на Renault 5 Turbo та Lancia Delta Integrale

Презентация новых кузовных обвесов состоится в январе 2024 года

Японська тюнінг-компанія DAMD, яка випускає кузовні обвіси для Suzuki Jimny, підготувала два нові комплекти. Вони перетворять ваше авто на легендарні ралі-кари 1980-х років Renault 5 Turbo та Lancia Delta Integrale. Їх офіційна презентація відбудеться на Токійському автосалоні, який пройде з 12 по 14 січня.

Suzuki Jimny з кузовним обважуванням у стилістиці Renault 5 Turbo тюнери назвали «Little 5». Пакет передбачає нову передню частину з тонкою решіткою радіатора, квадратними фарами та сірим пластиковим бампером. Стандартні чорні розширювачі крил замінили ширшими кольором кузова. На задніх крилах — невеликі наліпки, що імітують вентиляційні отвори, як у Renault 5. Також у набір входять спойлер на дах та новий задній бампер із прямокутними ліхтарями. На дверях — великі наліпки з написом «Non TURBO», що відсилають до Renault Turbo.

Другий комплект «Little Δ» натхненний Lancia Delta Integrale. З ним Jimny виглядає ще більш диким. Для цього тюнери використовували нову решітку радіатора в стилістиці італійського ралі-кару, круглі фари, великий спойлер та пофарбовані в колір кузова бампери. Від переднього краю капоту до заднього краю даху проходить чорно-біла гоночна смуга.

Спеціально для цих пакетів DAMD разом із OZ Racing розробили нову версію культового ралійного керма італійської компанії. Колісні диски запропоновані у двох варіантах: сірі з білими наліпками та білі з червоними. Але за них доведеться доплатити.

Читайте також:
Тюнінгований Rolls-Royce на українських номерах помітили в Європі (фото)

Жодних технічних змін нові пакети DAMD не передбачають. Їх вартість тюнер, ймовірно, оголосить під час офіційної презентації.