X

Новий Toyota Land Cruiser перетворили на спортивний болід

Тюнеры разработали спортивный стайлинг-комплект для популярного внедорожника

Фахівці тюнінг-ательє Khann International допрацювали Toyota Land Cruiser 300. Спортивний стайлінг-пакет для позашляховика нового покоління охоплює оригінальну решітку радіатора, розширювачі колісних арок, кришку капота, накладки на бампери і дверні пороги.

З цим набором брутальний рамний Land Cruiser стає схожим на гоночний болід. У скільки власнику обійдеться таке перевтілення не повідомляється. З огляду на те, що всі елементи тюнінг-кита формуються з вуглепластика, сума буде немаленькою. Тільки капот тюнери оцінили в 5 210 доларів США.

Офіційна прем’єра Toyota Land Cruiser 300 відбулася влітку 2021 року. В основу моделі лягла нова платформа GA-F. рамна конструкція і постійний повний привод з трьома блокуваннями диференціалів збереглися. Моторна лінійка повністю нова. Двигуни V8 залишилися в минулому. На ринку “трьохсотий” доступний з бензиновим 3,5-літровим мотором віддачею 415 к.с. і 650 Нм або 3,3-літровий дизельним віддачею 309 к. с. і 700 Нм. Обидва агрегати з подвійним турбонаддувом. Коробка передач одна — десятиступінчаста автоматична.

Читайте також:
Старий Toyota Land Cruiser 70 Series дивує величезним попитом