X

Перший Brabus пікап поставлено в Україну (фото)

Обеспеченные украинцы любят Brabus и свежее подтверждение тому – роскошный пикап Mercedes-Benz X-Class замеченный на стоянке столичного автосалона

Тюнінг від Brabus в Україні вже давно став невід’ємним атрибутом нових легкових Mercedes-Benz. А як на рахунок комерційних автомобілів? Нещодавно в нашу країну поставили перший пікап Mercedes-Benz X-Class у виконанні Brabus. І не випадково фото машини опублікував портал ТопЖир – автомобіль справді має крутий вигляд.

Зовні машину відрізняє інший передній бампер, а також велика літера «B» в червоному колі, що змінила традиційну трипроменеву зірку. На корпусах зовнішніх дзеркал – червоні прострочки. На даху з’явилася невелика світлодіодна «люстра». Ззаду встановлено чотири вихлопних патрубки. Який же Brabus обходиться без крутих колісних дисків – тут вони також є, причому 20-дюймові.

Читайте також:
Пикап Mercedes-Benz X-Class показали в роскошном тюнинге

Пікап Мерседес від Брабус уже в Україні

Під капотом також тюнінг. Турбодизель додав у силах: якщо на цій машині стоїть 2,3-літровий агрегат, то він тепер видає 211 к.с., а якщо трилітровий – то всі 300 “коней”. У підсумку найпотужніший пікап може здивувати своєю розгінною динамікою – від 0 до сотні лише за 7,5 с. Максимальна швидкість теж гідна як для комерційного автомобіля – 195 км/год.