X

Поляки показали незвичайний варіант тюнінгу BMW M760Li (фото)

Автомобілі німецької марки BMW частенько потрапляють до рук тюнерів. Свій проект на базі седана M760Li представило і польське ательє Auto-Dynamics. Тюнінг вийшов доволі нехитрим і своєю стилістикою відсилає до 2000-х років.

Зокрема, німецька модель отримала агресивний обвіс, який охоплює перероблений бампер із новою “губою”, розширені бічні спідниці, збільшений задній дифузор із трьома плавниками і два спойлери. Один із них розташований на даху авто, а другий — на кришці багажника.

Кузов BMW M760Li тюнери пофарбували в матовий чорний колір Magnus Pro, який відтіняють золотисті 22-дюймові колісні диски від компанії Vossen, взуті в шини Michelin Pilot Sport 4S. Також фахівці ательє оснастили седан пневматичною підвіскою, яка дала змогу зменшити дорожній просвіт.

У рух флагманський BMW приводить 6,6-літровий бітурбований двигун V12 потужністю 585 к.с. і 850 Нм крутильного моменту, який працює в парі з повнопривідною системою xDrive. Динамічні характеристики тюнер не озвучив, але в стандартному варіанті модель до першої “сотні” розганяється за 3,8 секунди, а максимальна швидкість становить 305 км/год.