X

Porsche в стилі Volkswagen Scirocco: погляньте на 911 у кузові універсал

Усі ми звикли бачити Porsche 911 тільки в одному виконанні. Однак після того, як автомобіль потрапив до рук хлопців із голландського ательє Van Thull Development, у нього з’явилася ще одна варіація кузова – універсал, а якщо бути точнішим – shooting brake. За фактом машина була складена одразу з трьох моделей: передня частина від 997-го покоління, скло від 996-го, а задня оптика взагалі – від 991-го.

Те, що вийшло в результаті, в рази перевершує очікування, адже автомобіль справді вийшов цікавим і нестандартним. Решта задньої частини виготовлена на замовлення компанією Van Thull Development, за винятком скляної кришки, яка, очевидно, запозичена від автомобіля Peugeot. Дивно, але все складається акуратно, чого не скажеш про більшість подібних проектів.

Повна назва проекту – Van Thull Development Boxster Shooting Brake. Йому залишилося пройти повне опрацювання салону – зокрема, задньої частини. Ця робота, безумовно, буде не менш складною, як і перетворення кузова з родстера в shooting brake, однак після цього автомобіль буде повністю закінчений. Основною проблемою стане те, що в цьому автомобілі двигун розташований ззаду і механікам доведеться якось вирішувати це питання.