X

Погляньте на дизайнерський Toyota Land Cruiser

Нью-Йоркский дизайнер подарил еще один шанс олдскульному Toyota Land Cruiser

Дизайнер з Нью-Йорка Тодд Шнайдер спільно з фахівцями реставраційної майстерні The FJ Company створив особливий Toyota FJ43 Land Cruiser. Класичний позашляховик отримав повністю оновлений салон і повний набір сучасних агрегатів, зберігши оригінальний «візок».

Читайте також:
Пікап Toyota став 900-сильним дрифт-каром

В основі доопрацьованого Toyota FJ43 Land Cruiser Todd Snyder Edition – оригінальна рама 1970-1983 років. Сталевий кузов позашляховика повністю відреставрували. На вибір запропоновано кілька варіантів оздоблення інтер’єру та фарбування зовнішніх кузовних панелей. За доплату “дизайнерський” позашляховик оснастять іншими колесами та лебідкою.

У рух автомобілі особливої серії приводить 4.0-літровий мотор V6 1GR-FE потужністю 230 к.с., що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, іншою підвіскою і підсилювачем керма. Опціонально можна встановити приводний нагнітач Magnuson, що додасть ще 100 “коней”, інші передні крісла і світлодіодні фари.

У салоні – оригінальна приладова панель Toyota, преміальна аудіосистема, кондиціонер і дзеркало заднього виду, доповнене дисплеєм. Матеріал використаний у салоні – шкіра від S. B. Foot Tanning Company. Її також використовують у виробництві взуття та аксесуарів.

Цінник на особливий позашляховик починається від $195 тисяч, якщо додати всі доступні опції, то вартість зросте до $228 700.